Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 19-02-2020, 16:17
ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για ένα ακόμη τριήμερο παραστάσεων, ετοιμάζεται η ομάδα τέχνης «βορείως» του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων. Από 21 έως 23 Φεβρουαρίου, ανεβάζει το θρίλερ του Άιρα Λεβίν «Θανάσιμη Παγίδα», σε μετάφραση και σκηνοθεσία Γιάννη Σεντελέ. Η παράσταση θα παιχτεί ένα ακόμη τριήμερο 28 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου.

«Αλήθεια… θα σκότωνες για να κάνεις επιτυχία;»: Με αυτό το ερώτημα ξεκινάει η δράση και ο συγγραφέας κλείνει το μάτι στον θεατή, προσφέροντάς του μια από τις καλύτερες μαύρες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για τον κόσμο του θεάτρου και την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας.

Παίζουν: Γιάννης Σεντελές (Σίντνεϋ Μπρουλ), Γεωργία Παπαδημητρίου (Μάιρα Μπρουλ), Πάνος Σεντελές (Κλίφορντ Άντερσον), Χαρά Παπαδημητρίου (Χέλκα Τεν Ντορπ) και Γιώργος Ζιώγας (Πόρτερ Μίλγκριμ).

Η μουσική είναι του Κώστα Χαριτάτου, βοηθός σκηνοθέτη είναι ο Πάνος Σεντελές, ο οποίος δημιούργησε και την αφίσα και το πρόγραμμα, τη σκηνογραφία ανέλαβε ο Γιάννης Σεντελές και την κατασκευή του σκηνικού ο Γιάννης Μεράντζας, ενώ την ευθύνη των φωτισμών έχει ο Βαγγέλης Νέτης.

Η παράσταση ανεβαίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο, στις 9.15 το βράδυ, και κάθε Κυριακή στις 8 το βράδυ, στον Χώρο Τέχνης «βορείως» στο ΚΕΠΑΒΙ (αίθουσα 120).

Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ το κανονικό και 6 ευρώ το μειωμένο. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 6955363730.

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα