Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εκδήλωση: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ήπειρο»

Εικόνα του άρθρου Εκδήλωση: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ήπειρο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/01/2023, 22:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανοικτή εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης με τους πολίτες με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ήπειρο» διοργανώνουν την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, στις 18:00, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» στα Ιωάννινα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα με τη συνεργασία της Περιφέρειας Ηπείρου και του Europe Direct Ηπείρου

Η εκδήλωση θα αναπτυχθεί σε δύο θεματικές ενότητες:

-Την «Αναπτυξιακή στρατηγική της Ηπείρου» θα παρουσιάσει ο περιφερειάρχης Αλέξανδρος Καχριμάνης, ενώ η αναπληρώτρια επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Επιτροπής Νέλλη Παλαιολόγου, θα παρουσιάσει τη «Συνεισφορά της Ε.Ε. στην Ήπειρο».

-Τις προοπτικές μιας «Ευρωπαϊκής Πολιτικής Υγείας» θα συζητήσουν οι ευρωβουλευτές Στέλιος Κυμπουρόπουλος (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα) και Εμμανουήλ Φράγκος (Ομάδα Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών) και ο Ιωάννης Γιαννακάκης Ιατρός Παθολόγος MD,PhD.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μαίρη Μπιμπή, διευθύντρια σύνταξης του ygeiamou.gr.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννιτών, Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Εισαγωγική τοποθέτηση για την αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη σημερινή συγκυρία θα κάνει ο επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3