Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έκθεση ζωγραφικής από την ομάδα Artiria Collective

Εικόνα του άρθρου Έκθεση ζωγραφικής από την ομάδα Artiria Collective
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/05/2023, 13:58
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Από την ατομικότητα στη συλλογική δράση» παρουσιάζει η καλλιτεχνική ομάδα Artiria Collective από 16 έως 19 Ιουνίου, στον χώρο της WOW (Αραβαντινού 12, Ιωάννινα).

Η συλλογικότητα Artiria δημιουργήθηκε το 2022 από μία ομάδα νέων εικαστικών, με σκοπό την έκφραση, την αλληλεπίδραση και την επικοινωνία μεταξύ ατόμων από διαφορετικούς χώρους της τέχνης.  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με κοινό γνώμονα την προσωπική ανάγκη για δημιουργία και διατηρώντας ο καθένας το ιδιαίτερο του ύφος, συνδεόμαστε και αλληλενεργούμε, εξετάζοντας καθημερινά, κοινωνικά και φιλοσοφικά ζητήματα που αφορούν τη σύγχρονη πραγματικότητα, ενίοτε μέσα από κοινές θεματικές.    Έχοντας υπάρξει στο παρελθόν σε κοινές δράσεις και εκθέσεις σε διάφορους χώρους και περιοχές της χώρας, είναι η πρώτη μας συνειδητή προσπάθεια να επικοινωνήσουμε, να διαμορφώσουμε (και να διαμορφωθούμε) ως ομάδα, περνώντας από την ατομικότητα στη συλλογική δράση».

Στην έκθεση συμμετέχουν: Αερανοπούλου Εύα, Κεραμαρίδης Καλλίνικος, Κωστόπουλος Σπύρος, Σκορδάς Χρήστος, Σταμκοπούλου Στεφανία, Τρασανίδης Φώτης.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό:

Παρασκευή, Κυριακή, Δευτέρα: 18:00-21:30

Σάββατο: 11:00-14:30 & 18:00-21:30

Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back