ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Έξυπνες και οικονομικές ιδέες για δώρα

Εικόνα του άρθρου Έξυπνες και οικονομικές ιδέες για δώρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2024, 13:48
ΕΠΙΣΤΗΜΗ-LIFE

Η συνθήκη της ανταλλαγής δώρων, όποια και αν είναι η αφορμή είναι πάντα κάτι που μας γεμίζει χαρά. Είναι πολύ ωραίο να λαμβάνεις δώρο από κάποιον αγαπημένο σου αλλά είναι εξίσου ωραίο και το να παίρνεις ένα δώρο. Η διαδικασία της αναζήτησης για το τι μπορεί να αρέσει στον άνθρωπο για τον οποίο προορίζεται, το ψάξιμο για το ιδανικό δώρο αλλά και η στιγμή που θα το ανοίξει και θα έχει αυτή τη χαρά και τη λάμψη στο βλέμμα είναι ένα ανεκτίμητο συναίσθημα. Πολλές φορές όμως μπορεί να μην μπορούμε να καταλήξουμε στο δώρο αυτό, να μην έχουμε έμπνευση και τίποτα να μη μας φαίνεται κατάλληλο. Σε μία τέτοια περίπτωση η βοήθεια κάποιου τρίτου προσώπου θα έχει καταλυτική σημασία καθώς μία δεύτερη γνώμη και μία πρόταση μπορεί να είναι το μόνο που χρειαζόμαστε ώστε να κατευθυνθούμε στο σωστό σημείο. Παρακάτω έχουν συγκεντρώσει κάποιες ιδέες και γενικές κατηγορίες οι οποίες μπορούν εύκολα να αξιοποιηθούν σε πολλές περιπτώσεις και περιστάσεις.


Κοσμήματα

Είτε μιλάμε για γυναίκες είτε για άντρες ένα κόσμημα είναι πάντα μία καλή επιλογή η οποία μένει. Αν το άτομο για το οποίο προορίζεται το δώρο φοράει κοσμήματα, δεν έχουμε παρά να διαλέξουμε το ιδανικό για εκείνο. Μπορούμε να διαλέξουμε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που θα ξεχωρίσει σε μια πιο καλή και επίσημη περίσταση. Αν όμως θέλουμε κάτι που θα το φοράει στην καθημερινότητά του μπορούμε να επιλέξουμε κάποια δαχτυλίδια https://www.annamariamazaraki.gr/el/rings σε πιο κλασικά ή απλά σχέδια ή ένα κρεμαστό για το λαιμό. Σε όλα τα παραπάνω μία πιο προσωποποιημένη επιλογή είναι να προσθέσουμε κάποια custom λεπτομέρεια στο κόσμημα. Τέτοιες λεπτομέρειες μπορεί να είναι το αρχικό του γράμμα, ολόκληρο το όνομα, κάποια σημαντική ημερομηνία ή ακόμα και κάποιο σχέδιο ή φιγούρα που βλέποντάς το θα του θυμίζει κάτι σημαντικό ή χαρούμενο.


Κεριά

Τα κεριά αν μας ρωτάτε είναι πάντα μία από τις καλύτερες επιλογές. Κάνουν το σπίτι μας να μυρίζει υπέροχα και ομορφαίνουν την ατμόσφαιρα και το χώρο μας. Μία πολύ ωραία κίνηση θα ήταν να φτιάξουμε μόνοι μας το κερί αλλά καθώς δεν έχουμε όλοι αυτή τη δυνατότητα και την εμπειρία, μπορούμε να πάρουμε ένα απλό κερί στο άρωμα που θα του αρέσει και να επιμεληθούμε εμείς τη διακόσμησή του. Μπορούμε να το ζωγραφίσουμε με χρώματα που είναι κατάλληλα για καύση ή να το στολίσουμε με διάφορα πράγματα που θα το κάνουν μοναδικό. Το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και με λαμπάδες https://www.annamariamazaraki.gr/el/easter. Παίρνουμε το κερί που μας αρέσει και μετά προσθέτουμε μόνοι μας τις δικές μας πινελιές.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back