Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Εξώφυλλο #101

Εικόνα του άρθρου Εξώφυλλο #101
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/05/2020, 12:59
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Ο πολιτισμός στην εποχή της πανδημίας. Σήμερα, ο Τύπος Ιωαννίνων φιλοξενεί στο Εξώφυλλο την άποψη εννιά ανθρώπων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλέκονται στην πολιτιστική παραγωγή.

Γράφουν οι:  Γιάννης Αναστασάκης, Θανάσης Μιχαηλίδης, Ρηνιώ Κυριαζή, Ελένη Δημοπούλου, Γιολάντα Καπέρδα, Βαγγέλης Μπουλουχτσής, Δημήτρης James Μπασδάνης, Θωμάς Νάστος, Θοδωρής Χαλιάσος.

Στο ίδιο τεύχος, εκτός από την καθιερωμένη στήλη, το άλμπουμ της εβδομάδας, διαβάστε για το τέλος της χειραψίας, η οποία ξεκίνησε πριν από αιώνες ως σύμβολο ειρήνης, ως κίνηση που αποδεικνύει ότι δεν κρατάς όπλο και με την πάροδο του χρόνου κυριάρχησε σε σχεδόν κάθε κοινωνική, θρησκευτική, επαγγελματική, επιχειρηματική και αθλητική συνάντηση.

Πάνω αριστερά υπάρχει ενσωματωμένος QR κώδικας, όπου, σκανάροντάς το με το κινητό ή το τάμπλετ, μπορείτε να εγγραφείτε στο news letter του Typos-i.

Πατώντας στο κέντρο του Εξωφύλλου, το διαβάζετε σε πλήρη οθόνη.

Μπορείτε να το κατεβάσετε, κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο: exofyllo101.pdf

ΣΧΟΛΙΑ
Αράπογλου Η. Μιχάλης
Η επιχορήγηση ή η επιδότηση είναι το χειρότερο για την αυτοδυναμία του ανθρώπου. Το κυβερνητικό έργο κρίνεται από το αν υποστηρίζεται ο πολιτισμός (υποδομές, εκδηλώσεις, διαγωνισμοί κλπ) και όχι από την επιδότηση του καλλιτέχνη, η οποία στην ουσία τον καθιστά εξαρτώμενο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back