Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε απάτη με κινητά τηλέφωνα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/08/2016, 12:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων, απάτη που έλαβε χώρα την 1η Αυγούστου στα Γιάννενα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 1ης Αυγούστου, ο προαναφερόμενος, εξαπατώντας ιδιοκτήτη καταστήματος κινητής τηλεφωνίας και συγκεκριμένα παραθέτοντας του ψευδή στοιχεία ως αληθή, κατάφερε να του αποσπάσει δύο κινητά τηλέφωνα, χωρίς να του καταβάλει το συμφωνημένο χρηματικό ποσό.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 37χρονου δράστη. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.


Δυο γυναίκες στη «φάκα» για παράνομο έρανο

Χθες, αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, συνέλαβαν δυο Ελληνίδες γυναίκες (23 και 44 ετών), για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω να ενεργούν παράνομο έρανο, με τη μορφή πώλησης βιβλίων ή δωρεών ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά δεκαοκτώ βιβλία και έντυπα,  δύο μπλοκ αποδείξεων είσπραξης και το χρηματικό ποσό των 138,5 ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στoν Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back