Oikonomou pisoi
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάσεις κλοπών σε Πρέβεζα και Άρτα

Εικόνα του άρθρου Εξιχνιάσεις κλοπών σε Πρέβεζα και Άρτα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/11/2016, 16:27
ΗΠΕΙΡΟΣ

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από επιχείρηση στην περιοχή της Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 17χρονου.

Επίσης, σχηματίσθηκε συμπληρωματικά δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σε βάρος των γονιών του ανήλικου δράστη, ενός 39χρονου και μίας 36χρονης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 17χρονος εμπλέκεται σε διάρρηξη - κλοπή  από ανενεργή επιχείρηση στην Πρέβεζα, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 05 έως 07-10-2016, απ’ όπου αφαιρέθηκαν τα παρακάτω:

• ένα τροφοδοτικό και ένα μηχάνημα συσκευασίας – διαλογής

• τρία κλιματιστικά

• τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές

• δύο παράθυρα και δύο πόρτες αλουμινίου

• διάφορα έπιπλα

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας ακόμη 17χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής. 

Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ στην Άρτα, ο 17χρονος δράστης μαζί με έναν ακόμη συνεργό του που αναζητείται, επιχείρησαν να αφαιρέσουν βενζίνη από σταθμευμένο δίκυκλο μοτοποδήλατο, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του δικύκλου και τράπηκαν σε φυγή.

Σημειώνεται ότι κατά τη διαφυγή τους, ο 17χρονος τραυματίσθηκε από διερχόμενο όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών 

Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος Κοσσοβάρος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με αποξηραμένα φύλλα ινδικής κάνναβης, βάρους 6,2 γραμμαρίων.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε ο 33χρονος αλλοδαπός είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, ενώ σε βάρος του  εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Σέγκεν.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back