πλαισιο πισω Λυκ πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Δωδώνη»: Βραβεία για τις εξαγωγές

Εικόνα του άρθρου «Δωδώνη»: Βραβεία για τις εξαγωγές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/04/2023, 19:23
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» τιμήθηκε για πολλοστή φορά, με βραβεία για τις εξαγωγικές της επιδόσεις, στα Greek Exports Awards 2023, στις 21 Απριλίου.

Η εταιρία έλαβε χρυσό βραβείο στις κατηγορίες Top Innovation in Exports & Top Branded Product για τη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ και ασημένιο βραβείο στις κατηγορίες Top Greek Export Company & Τop Industrial Export Company.

Η γαλακτοβιομηχανία με έδρα τα Γιάννενα, έχει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, «αποτελώντας περήφανο πρεσβευτή της ελληνικής διατροφής και των ελληνικών προϊόντων διεθνώς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοινωσή της.

Ο διευθυντής εξαγωγών της γαλακτοβιομηχανίας Βασίλης Βροχίδης τόνισε, με αφορμή τις βραβεύσεις: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η αυθεντική ελληνική γεύση των προϊόντων μας μεταφέρεται και αναγνωρίζεται πλέον σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παράγουμε 100% ελληνικά, αγνά προϊόντα με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και μοναδική γεύση, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά».

Το Greek Exports Forum που φέτος έγινε μαζί με τα Greek Exports Awards διοργανώνουν η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό «Χρήμα». το οποίο και φέτος πραγματοποιήθηκε μαζί με τα Greek Exports Awards 2023.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
dodoni back Ντοτη3