ΗΠΕΙΡΟΣ

Δήμος Ζηρού: Υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Ζυγούρης

Εικόνα του άρθρου Δήμος Ζηρού: Υποψήφιος δήμαρχος ο Γιώργος Ζυγούρης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/06/2023, 00:31
ΗΠΕΙΡΟΣ

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ζηρού Πρέβεζας ανακοίνωσε ο Γιώργος Ζυγούρης, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα. Ο κ. Ζυγούρης είχε διεκδικήσει τη δημαρχία και το 2010.

«Ο Δήμος μας χρειάζεται προτάσεις, επεξεργασμένο σχέδιο και συστηματική δουλειά. Πάνω απ’ όλα όμως, χρειάζεται τη συμμετοχή ανθρώπων με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα για να αντιμετωπίσουν τα υφιστάμενα προβλήματα και να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη που έχει ανάγκη ο Δήμος» αναφέρει. Προσθέτει δε ότι υφίσταται «μια ισχυρή δημοτική ομάδα».

Ασκώντας κριτική στη δημοτική αρχή του Νίκου Καλαντζή, κάνει λόγο για «μια διαρκή υποβάθμιση της ποιότητας ζωής στον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια». «Αυτήν την πραγματικότητα, όσοι αγαπάμε αληθινά τον Δήμο μας δεν μπορούμε να τη δεχθούμε παθητικά και μοιρολατρικά.
Δεν δικαιούμαστε να μένουμε αδρανείς, ήρθε πια η ώρα να πάρουμε αποφάσεις» προσθέτει.

Αναφέρει επίσης ότι το επόμενο διάστημα θα αναπτυχθεί το πρόγραμμα διοίκησης και ανάπτυξης του Δήμου και υπογραμμίζει ότι «πρώτη δέσμευσή μας είναι η διαφάνεια και ορθή διαχείριση των οικονομικών» όπως και ότι θα δοθεί στήριξη στον πρωτογενή τομέα, ο οποίος είναι «η ραχοκοκαλιά της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back