Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

Δημοπρατείται το έργο του δικτύου ύδρευσης στο Λίθινο

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/10/2018, 21:00

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη δημοπράτηση του δικτύου ύδρευσης στο Λίθινο. Το έργο έχει προϋπολογισμό 342.741,94 και ο διαγωνισμός είναι ηλεκτρονικός με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) . Η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου.

Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης και συγκεκριμένα αγωγό μεταφοράς πόσιμου νερού από τη δεξαμενή Σακελαρικού στη δεξαμενή Λίθινου και ως προθεσμία εκτέλεσής του ορίζονται οι 300 μέρες από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Το Λίθινο υδρεύεται εδώ και πολλά χρόνια από υδρομάστευση που βρίσκεται στον Δήμο Πωγωνίου. «Η υλοποίησή του θα εξασφαλίσει για τους κατοίκους άριστη ποιότητα νερού και επάρκεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους καθώς μέχρι σήμερα με την παραμικρή βλάβη που παρουσιαζόταν, το χωριό έμενε χωρίς νερό. Ταυτόχρονα από το εν λόγω δίκτυο θα υδροδοτηθούν και κατοικίες σε συνοικισμό της Τ. Κ. Λιθίνου που μέχρι τώρα δεν είχαν πρόσβαση στο κεντρικό δίκτυο ύδρευσης» αναφέρει ο Δήμος Ζίτσας στην ανακοίνωσή του.




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back