ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν σφυρίζουν σούπερ λίγκα οι διαιτητές

Εικόνα του άρθρου Δεν σφυρίζουν σούπερ λίγκα οι διαιτητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/12/2023, 19:18
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ρεσιτάλ αναξιοπιστίας του ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. 

Μετά τα γεγονότα του Βόλου και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός που ζήτησε παρέμβαση του Αρείου Πάγου, αλλά δεν προσήλθε στην εισαγγελική κλήση, για να καταθέσει, οι έλληνες διαιτητές ουσιαστικά πάνε την επόμενη αγωνιστική για αναβολή.

Υπενθυμίζεται ότι η σούπερ λίγκα και η ΕΠΟ έχουν απαξιώσει τους έλληνες διαιτητές και ορίζουν ξένους, συχνά από θεωρούμενα υποδεέστερα πρωταθλήματα –αν και αυτό στην περίπτωση της σούπερ λίγκας είναι κάπως σχετικό πλέον.

Οι διαιτητές λοιπόν με επιστολή τους στην ΚΕΔ αναφέρουν ότι δεν θα σφυρίξουν την 14η αγωνιστική, ως απάντηση στην έκρηξη στο μαγαζί του Ανδρέα Γκάμαρη και τις απειλές εις βάρος του Τάσου Παπαπέτρου (που διεύθυνε το παιχνίδι του Βόλου).

«Στο παρελθόν έγιναν συναντήσεις, πήραμε υποσχέσεις αλλά δυστυχώς τα πράγματα οδεύουν όχι απλά προς το χειρότερο αλλά περισσότερο προς τον γκρεμό. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες ώστε οι Έλληνες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές της 1ης κατηγορίας να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντα τους με ασφάλεια» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Αυτά σημαίνουν ότι θα πρέπει να επιστρατευτούν πάνω από 40 ξένοι διαιτητές για να γίνει η αγωνιστική. Αν δεν βρεθεί άκρη, θα αναβληθεί.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back