ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Δ. Δημητρίου: Μια συγκαταβατική συνάντηση στο ΤΕΕ

Εικόνα του άρθρου Δ. Δημητρίου: Μια συγκαταβατική συνάντηση στο ΤΕΕ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/05/2023, 15:57
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Στο ΤΤΕ-τμήμα Ηπείρου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα, Δημήτρης Δημητρίου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο Γιάννη Τσίγκρο και μέλη της διοικούσας επιτροπής

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Δημητρίου, συζήτησε για «μεγάλα εμβληματικά έργα που μπορούν να αλλάξουν  την πορεία του νομού Ιωαννίνων καθώς και να δώσουν μια διαφορετική δυναμική μέσω των οδικών αξόνων στο εμπόριο, τις μεταφορές αλλά και τον τουρισμό», χωρίς να αναφέρει κάποια συγκεκριμένα έργα.

Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι «όλοι μαζί θα πρέπει να οραματιστούμε την πόλη των Ιωαννίνων αλλά και το νομό Ιωαννίνων για τα επόμενα έτη και έργα όπως ο ποδηλατόδρομος θα πρέπει να προχωρήσουν με ευρύτερες συναινέσεις, με άρση των αδικιών, προς όφελος του περιβάλλοντος, του τουρισμού καθώς και των ιδιοκτητών γης, της επιχειρηματικότητας και των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Άλλα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν το νέο «Εξοικονομώ» και η απαίτηση συγκατάθεσης των ιδιοκτητών στις πολυκατοικίες για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκού και του ελάχιστου αριθμού που καλύπτει στον κλάδο των αγροτών.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back