Λυκ πίσω
ΘΕΑΤΡΟ

Cartpostal... από την Ισπανία

Εικόνα του άρθρου Cartpostal... από την Ισπανία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2019, 18:37
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «Proyectο Caravana» με τις μαριονέτες τους από την Ισπανία έρχονται με την «Cartpostal» στο κουκλοθέατρο Αντράλα στην οδό Ασωπίου 12, στα Γιάννενα. Η παράσταση θα δοθεί το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στις 18:00, και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Η παράσταση «μιλάει» για ένα ταξίδι και για τους φίλους που μας φέρνει ο δρόμος. «Μια διαδρομή προς έναν κόσμο φαντασίας όπου οι ψαράδες ερωτεύονται τις σαρδέλες, ένα γούνινο τέρας μάς διδάσκει να φυτέψουμε λουλούδια και ένας νέος άπληστος δράκος θέλει να φάει όλο το μέλι από το βάζο… Μια παράσταση σε τρεις πράξεις για όλες τις ηλικίες που μας διηγείται για το υπέροχο ταξίδι της ζωής» όπως αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα.  

Κουκλοπαίχτες: Mel Pepiol, BlaiPepiol, JosevePepiol και Celia Salcedo, κατασκευή και προσαρμογή: Celia Salcedo, σκηνοθεσία:JosevePepiol. Ο κουκλοθίασος «Proyecto Caravana» γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2012, από μια οικογένεια κωμικών σε ένα μικρό χωριό στην αγροτική Ισπανία.

Είσοδος ελεύθερη (με το γνωστό σε όλους μας «καπέλο», άμεσα συνδεδεμένο με την κουλτούρα των παραστάσεων δρόμου και με την τέχνη του κουκλοθεάτρου. «Την τέχνη, πρέπει να την ανταμείβεις όταν έρχεται στο δρόμο σου» όπως υπογραμμίζεται).

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 6974291513.

Διάρκεια της παράστασης: 30 λεπτά

Για όλες τις ηλικίες

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back