ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί…

Εικόνα του άρθρου Βρέθηκαν ξανά όλοι μαζί…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 31/01/2024, 20:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τη δήλωση «μετά την Αμβρακία οδό, σειρά έχουν οι οδικοί άξονες της Ηπείρου» έκανε σήμερα ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση παράδοσης σε κυκλοφορία του οδικού άξονα Άκτιο-Αμβρακία, παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, κάτι σαφές δεν προέκυψε. Ο κ. Καχριμάνης αφού χαρακτήρισε τον δρόμο Άκτιο-Αμβρακία «ένα μεγάλο έργο» που «ενώνει την Ιόνια οδό με την Πρέβεζα μέσω Αμφιλοχίας και που ανοίγει νέες προοπτικές στην περιοχή», είπε ότι το ενδιαφέρον εστιάζεται πια στη σύνδεση της Πρέβεζας με την Πάργα «με απώτερο στόχο να φτάσουμε ως το Μαυρομάτι» και στον δρόμο από τον κόμβο Φιλιππιάδας μέχρι την Πρέβεζα. Αλλά τίποτα νεότερο.

Μόνο ότι είχε μια «θετική συζήτηση» με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σταϊκούρα και με τον υφυπουργό Υποδομών Νικ. Ταχιά. «Σύντομα θα συναντηθούμε για να τα δούμε όλα από κοντά» τόνισε.

Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Ηπείρου, σημειώνεται ακόμα ότι ο περιφερειάρχης είχε συνάντηση και με τον πρώην υφυπουργό Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και την πρώην γενική γραμματέα του υπουργείου κα Γεράρδη, απευθύνοντας ευχαριστίες «για την άριστη συνεργασία που είχαν για την προώθηση των διαδικασιών της οδικής σύνδεσης Γιάννενα-Κακαβιά».

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας συνοδεύεται από φωτογραφίες με υπουργούς και υφυπουργούς, πρώην και νυν, αλλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back