ΒΙΒΛΙΟ

Βιβλία Νοεμβρίου: είναι μπόλικα και ενδιαφέροντα

Εικόνα του άρθρου Βιβλία Νοεμβρίου: είναι μπόλικα και ενδιαφέροντα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/11/2016, 19:16
ΒΙΒΛΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «εκδόσεις Διόπτρα» προτείνουν μια σειρά βιβλία για τον υπόλοιπο Νοέμβριο:

Πουθενά να κρυφτείς της Chevy Stevens: Η συγγραφέας με φανατικό κοινό στην Ελλάδα και παγκοσμίως, επιστρέφει με τι άλλο, μια ιστορία επιβίωσης και εκδίκησης.

Η τζαζ του δολοφόνου του Ray Celestin: Εμπνευσμένο από μία αληθινή ιστορία, το βιβλίο «Η τζαζ του δολοφόνου», με φόντο μία μαγευτική Νέα Ορλεάνη που πλημμυρίζει από τζαζ και γίνεται έρμαιο στα χέρια των συμμοριών, είναι ένα συναρπαστικό ιστορικό αστυνομικό μυθιστόρημα.

Να ονειρευτώ ξανά της Ιφιγένειας Τέκου: Μετά το «Θάλασσες μας χώρισαν», η υποψήφια για λογοτεχνικό βραβείο Ιφιγένεια Τέκου αφηγείται μια συγκινητική ιστορία.

50 μεγάλες ιδέες που άλλαξαν τον κόσμο του Ben Dupre: Ένα βιβλίο κατατοπιστικό και ψυχαγωγικό, εισαγωγή για μερικές από τις πιο σπουδαίες ιδέες που υπήρξαν ποτέ, από έναν συγγραφέα με χάρισμα στην εκλαΐκευση πολύπλοκων και δύσκολων εννοιών.

50 μεγάλα γεγονότα που άλλαξαν τον κόσμο του Ian Crofton: 'Ενα διαφωτιστικό βιβλίο που φιλοδοξεί να καλύψει αυτά τα κενά στην ιστορία περιγράφοντας τις κρισιμότερες εξελίξεις όλων των εποχών.

Το κρυφό ημερολόγιο της Johanna Lindsey: Η νέα ρομαντική περιπέτεια της οικογένειας Μάλορι.

Δυο φορές κι έναν καιρό... ήταν η Σταχτοπούτα της Μαρίνας Γιώτη: Η σειρά «Παραμύθια...αλλιώς» συνεχίζει με μια δεύτερη ανατρεπτική ιστορία της Σταχτοπούτας

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back