ΗΠΕΙΡΟΣ

Αρτινών Συνεργασία: Καταγγελία για επίθεση σε μέλος της παράταξης

Εικόνα του άρθρου Αρτινών Συνεργασία: Καταγγελία για επίθεση σε μέλος της παράταξης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2024, 13:28
ΗΠΕΙΡΟΣ

Η παράταξη «Αρτινών Συνεργασία» καταγγέλλει ότι μέλος της, τοπικός σύμβουλος στους Κωστακιούς, υπέστη σωματική βία από σύμβουλο της δημοτικής αρχής, κατά τη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, ο σύμβουλός της πήγε στο νοσοκομείο και στην αστυνομία, για να καταθέσει μήνυση.

Το θέμα ανέφερε και στο δημοτικό συμβούλιο ο σύμβουλος Παντελής Κωλέτσος, ζητώντας τόσο από τον δήμαρχο Χριστόφορο Σιαφάκα, όσο και από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να καταδικάσουν το γεγονός. Η παράταξη αναφέρει ότι «αναγκαστικά το καταδίκασαν, και λέμε ‘αναγκαστικά’, γιατί ενώ το περιστατικό ήταν γνωστό, η δημοτική αρχή δεν έκανε καμία αναφορά από μόνη της και δεν επέβαλε κανένα πειθαρχικό μέτρο στο μέλος της».

Ο κ. Κωλέτσος τόνισε ότι «αυτά πρέπει να τελειώσουν χθες. Στην Άρτα είμαστε όλοι οικογένεια και είναι ευθύνη του δημάρχου να επιβάλει τον πολιτικό πολιτισμό, έστω και τώρα».

Αφήνει επίσης αιχμές λέγοντας ότι «οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, πρέπει να βάλουν ένα 'στοπ' τώρα στις πρακτικές εκφοβισμού».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back