ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Καχριμάνης+Ταχιάος: Aπό συνάντηση σε συνάντηση…

Εικόνα του άρθρου Καχριμάνης+Ταχιάος: Aπό συνάντηση σε συνάντηση…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/12/2023, 19:51
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος δεν ήρθε τελικά σήμερα στα Γιάννενα, για να συναντήσει τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη μετά τη δήλωση του πρώτου ότι «δεν υπάρχουν λεφτόδεντρα». Η δήλωση αφορούσε τους οδικούς άξονες της Πρέβεζας.

Η μη άφιξη του κ. Ταχιάου οφείλεται σε ένα μπέρδεμα (;). Ο κ. Καχριμάνης νόμιζε ότι το ραντεβού με τον κ. Ταχιάο είναι σήμερα, ενώ η άλλη πλευρά φέρεται να διευκρίνισε ότι το ραντεβού είναι για το επόμενο Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου.

Η υπόθεση της συνάντησης υφυπουργού Υποδομών-περιφερειάρχη Ηπείρου απασχολεί την επικαιρότητα εδώ και δέκα ημέρες. Μια συνάντηση που κάθε άλλο παρά ουσιαστική είναι. Αποτελεί απλώς ένα είδος πολιτικού μπρα ντε φερ εκ μέρους του κ. Καχριμάνη που θέλει να φέρει τον υφυπουργό στο «γήπεδό» του.

Ο υφυπουργός θέλει προφανώς να ηρεμήσει τα πνεύματα που φαίνεται να οξύνθηκαν.

Όπως και να ‘χει, η επίσκεψη του κ. Ταχιάου θα πρέπει να είναι επίσημη (και άρα να υπάρξει και ανακοίνωση επίσημου προγράμματος). Δεν πρόκειται για μια συνάντηση πολιτικών φίλων που διαφώνησαν, αλλά για τη συνάντηση ενός υφυπουργού με έναν περιφερειάρχη.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προγραμματιστεί και ένα ραντεβού των δύο στις 3 Δεκεμβρίου, αλλά και δεν κατέστη δυνατό λόγω του αποκλεισμού του κ. Καχριμάνη στο αεροδρόμιο του χιονισμένου Μονάχου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back