Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανοιχτοί λογαριασμοί

Εικόνα του άρθρου Ανοιχτοί λογαριασμοί
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/04/2021, 23:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι «κοντρόλαραν» τον αντίπαλο και πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι στο σκορ.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιέζοντας ψηλά, ο ΠΑΣ ωστόσο μπόρεσε να ανασχέσει την πίεση και να βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση, χωρίς να αφήνει κενά. Στο 11’ ο Λοντίγκιν αποσόβησε το 0-1 απέναντι στον Χασάν, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μιλιντσεάνου πέρασε τον Παπασταθόπουλο, αλλά ο Σα μπλόκαρε.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, το VAR επιβεβαίωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, για παράβαση του Μπα. Ο Εραμούσπε έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, αλλά ο ΠΑΣ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν ο Σα σταμάτησε τον Μιλιντσεάνου.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια άλλαξε σύστημα και ο Μπρούμα παραλίγο να ισοφαρίσει, αλλά μπλόκαρε ο Λοντίγκιν. Στο επόμενο λεπτό, ο ΠΑΣ άγγιξε και πάλι το 2-0 όταν ο Σα σταμάτησε εξ επαφής τον Μιλιντσεάνου και στο 73’ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με ωραίο ψαλίδι του Χασάν, από σέντρα του Φορτούνη.

Στο 78’, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν, αλλά ο Λοντίγκιν σταμάτησε τον Ελ Αραμπί και η τελευταία φάση του ματς άνηκε στον ΠΑΣ, με τον Καρτάλη που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Η ρεβανς στον Πειραιά είναι στις 27 Απριλίου.

(φωτό: ΑΠΕ/Δ. Ραπακούσης)

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back