Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανοιχτές ομιλίες και ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Μ. Ελισάφ

Εικόνα του άρθρου Ανοιχτές ομιλίες και ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Μ. Ελισάφ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2023, 14:58
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H Eλληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης διοργανώνει ημερίδα στις 31 Μαρτίου και στη 1 Απριλίου στα Γιάννενα, στο ξενοδοχείο The Lake, με επιστημονικά υπεύθυνο τον καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και πρόεδρο της Εταιρείας Χαράλαμπο Μηλιώνη.

Η ημερίδα αφορά τις σύγχρονες ελληνικές κατευθυντήριες οδηγίες για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση των δυσλιπιδαιμιών.

Στο πλαίσιο της διήμερης αυτής εκδήλωσης θα γίνουν ομιλίες ανοιχτές για το κοινό όπως ένα αφιέρωμα στη μνήμη του καθηγητή Παθολογίας Μωυσή Ελισάφ, παρουσία των αρχών της πόλης και του Πανεπιστημίου.

Η μνήμη του καθηγητή θα τιμηθεί το Σάββατο 1 Απριλίου, στις 20:00, κατά την τελετή λήξης της διημερίδας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν καθηγητές και άνθρωποι που υπήρξαν συνοδοιπόροι του. Ο Χρήστος Πίτσαβος, ο Αλέξανδρος Τσελέπης και ο Βασίλης Άθυρος θα αναφερθούν στο έργο του Μωυσή Ελισάφ.

Όσον αφορά τις ανοιχτές για το κοινό ομιλίες στο ξενοδοχείο The Lake:

-Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, από τις 13:45 έως τις 16:30, ομιλίες με θέμα «Τρόπος ζωής και Καρδιαγγειακή νόσος: Από τους Παθοφυσιολογικούς Μηχανισμούς στην Κλινική πράξη»

-Την Παρασκευή 31 Μαρτίου, στις 21:00, ομιλίες με θέμα: «Ηλεκτρονικό Τσιγάρο: Κίνδυνοι και οφέλη. Η ελληνική πραγματικότητα» από τον καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού του Ελληνικού Ανοιχτού  Πανεπιστημίου Ε. Ζέρβα και τον  καθηγητή Βιοστατιστικής-Επιδημιολογίας, του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Σχολή Επιστημών Υγείας και Αγωγής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου Αθηνών, Δ. Παναγιωτάκο.

Το πρόγραμμα της διημερίδας και όλες οι δράσεις ενημέρωσης, στην ιστοσελίδα: https://atherosclerosis.gr/

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3