ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ανεξαρτησίας κλειστή και πάλι

Εικόνα του άρθρου Ανεξαρτησίας κλειστή και πάλι
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2019, 17:18
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αρκετές είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις των επόμενων μερών, όπως τις ανακοίνωσε ο Δήμος Ιωαννιτών, με κυριότερη αυτή στην οδό Ανεξαρτησίας.

Ο δρόμος, από την οδό Αβέρωφ μέχρι τη συμβολή με την οδό Ζωσιμάδων, θα κλείσει στις 17 και 18 Μαρτίου λόγω εργασιών.

Χρονικά, η πρώτη κυκλοφοριακή ρύθμιση είναι η αυριανή. Επί της οδού Ευαγγελίδου, από τη συμβολή της με την οδό Καπετάν Λεπενιώτη έως τη συμβολή της με την οδό Δεξαμενής, απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων, ενώ θα γίνει και περιοδικό κλείσιμο της κίνησης από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα. Στην περιοχή θα γίνουν εργασίες περιποίησης και κλαδέματος των δέντρων από την ανάδοχο εταιρία «Νίκου Παναγιώτης και Υιός ΕΕ» και υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου.

Επίσης, την Κυριακή 17 Μαρτίου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου, από το Δημαρχείο έως τη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη, από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, θα υπάρξουν απαγόρευση στάθμευσης και περιοδικό κλείσιμο της κίνησης λόγω εργασιών κλαδέματος των δέντρων από την ίδια ανάδοχο εταιρία.* Φωτογραφία από την οδό Ανεξαρτησίας, η οποία είχε κλείσει πριν από λίγες μέρες και πάλι λόγω εργασιών στο οδόστρωμα

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3