ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναζητώντας τον επόμενο

Εικόνα του άρθρου Αναζητώντας τον επόμενο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 17/12/2023, 11:38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 18 του περασμένου Αυγούστου, ο ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινούσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καινούργια χρονιά: νικούσε άνετα, 3-0, τη νεοφώτιστη Κηφισιά στους «Ζωσιμάδες».

Τέσσερις μήνες παρά δύο μέρες αργότερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε στην Καισαριανή με την Κηφισιά, στο ξεκίνημα του β’ γύρου, έχοντας μια και μοναδική νίκη αυτή της 18ης Αυγούστου.

Επίσης, είναι τελευταίος στη βαθμολογία και πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό, καθότι φαίνεται ότι η ομάδα έχει φτάσει στα αγωνιστικά όριά της.

Ο εκλιπών Γιώργος Χρηστοβασίλης είδε πολύ συχνά επιλογές του που θεωρήθηκαν αβέβαιες, να τελεσφορούν με τρόπο πανηγυρικό. Άγνωστοι προπονητές που έφτιαξαν πλάνο, παίκτες και ομάδα, μεταγραφές που ήρθαν φτηνές και έφυγαν ακριβές κ.α. Τράβηξε πολλές φορές από 20 και πήρε άσο.

Τώρα, ο Θανάσης Στάικος φαίνεται ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει αυτό το πλάνο. Εδώ και 1,5 χρόνο περίπου ο ΠΑΣ δεν παίζει καλή μπάλα και έχει αναλαμπές, όπως η περσινή που τον κράτησε στην κατηγορία.

Φέτος, τα «καύσιμα» έχουν σωθεί όπως φαίνεται και ο Στάικος άνοιξε μόνος του την πόρτα της εξόδου, που την είχε κλείσει πριν από ένα μήνα η διοίκηση των υιών Χριστοβασίλη. Ο προπονητής του ΠΑΣ, μετά την ήττα στην Κηφισιά, διαμήνυσε ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του, κάτι που πάντα έκανε, έτσι και αλλιώς και ότι θα μιλήσει με τη διοίκηση. «Τις επόμενες ώρες θα έχουμε νεότερα. Κάτι πρέπει να αλλάξει θεωρώ. Στο ραντεβού που θα έχουμε θα ειπωθούν όσα πρέπει να ειπωθούν. Όσα είναι να γίνουν, θα γίνουν για το καλό της ομάδας».

Αν τελικά όλα καταλήξουν εκεί που φαίνεται ότι καταλήγουν, ο ΠΑΣ θα πρέπει να βρει προπονητή, αλλά και πείσμα, αγωνιστική πειθαρχία και σχέδιο για να σώσει μια χρονιά που είναι ήδη στα μισά της. Γίνεται;

ΣΧΟΛΙΑ
Americλanos
Εκεί που ήταν παλιά τα ζώα
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back