ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Allwhite, με τις ευχές του… Θρασύβουλου

Εικόνα του άρθρου Allwhite, με τις ευχές του… Θρασύβουλου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/05/2018, 22:45
ΠΡΟΣΩΠΑ & ΠΡΑΓΜΑΤΑ

O Θρασύβουλος είναι η κούκλα-μασκώτ που σας υποδέχεται στο κατάστημα Allwhite, στην οδό Ανεξαρτησίας. Σε μία γωνίτσα, να δίνει με τον τρόπο του τις δικές του ευχές. Αν μη τι άλλο έχει πάει σε πολλούς γάμους: στην Πάργα, στη Λευκάδα και κυρίως στο Ζαγόρι. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που επισκέφθηκε τη Βίτσα Ζαγορίου, με τη βαλίτσα του γεμάτη με όλα τα απαραίτητα υλικά για την οργάνωση του γάμου ενός ζευγαριού από τη Γερμανία.

Στέλεχος μεγάλης εταιρίας ο Κονσταντίν, δικηγόρος η Μπιάνκα επέλεξαν να παντρευτούν μακριά από τη χώρα τους. Και οι δύο τους, πολυταξιδεμένοι. Από τους τυχερούς αυτούς ανθρώπους που πιθανόν θα γυρνάνε την υδρόγειο σφαίρα και θα επιλέγουν έναν εναλλακτικό τουρισμό. Κάπως έτσι ήρθαν πριν από λίγα χρόνια στο Ζαγόρι.

Και επέστρεψαν για να βιώσουν ένα από τα σημαντικά γεγονότα της κοινής τους ζωής: τον γάμο τους. 

Το Ζαγόρι δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους «εμπορικούς» γαμήλιους προορισμούς. Δικαίως διεκδικεί ένα μικρό μερίδιο του γαμήλιου τουρισμού, που ανεβαίνει ιδιαίτερα στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια. «Η Ήπειρος είναι ένας τόπος που προσελκύει ζευγάρια που δεν θέλουν τη μαζικότητα. Θέλουν κάτι το διαφορετικό, κάτι το ξεχωριστό, κάτι μοναδικό» μας λέει η Σοφία Γαρούφη, υπεύθυνη της γιαννιώτικης εταιρίας Allwhite, που εξειδικεύεται στους γαμήλιους προορισμούς (destination weddings). Η φυσική ομορφιά, η αύρα ενός τόπου, το μικροκλίμα, η κουλτούρα του προορισμού και οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι οι παράμετροι που καθορίζουν την τάση του γαμήλιου τουρισμού που αναπτύσσεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Σοφία ασχολείται με την οργάνωση των destination weddings εδώ και πολλά χρόνια.


Η Allwhite αναλαμβάνει τα πάντα: από την επιλογή της εκκλησίας, τον σχεδιασμό του event και τη διακόσμηση μέχρι τα προσκλητήρια, τη μουσική και φωτογραφική κάλυψη και την κράτηση ξενοδοχείου για διαμονή καλεσμένων. Βασικό στοιχείο της όλης υπόθεσης είναι η δημιουργία μιας διαπροσωπικής σχέσης με το ζευγάρι. Το κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό, ο κάθε γάμος είναι διαφορετικός, και η Allwhite καταφέρνει να δημιουργήσει μοναδικά θεματικά σκηνικά στο ορεινό ή παραθαλάσσιο τοπίο. 

Τα ζευγάρια που επιλέγουν την περιοχή για γαμήλιο προορισμό, έρχονται είτε για να τελέσουν το μυστήριο του γάμου είτε για να ανανεώσουν τους όρκους τους. Οι μελλόνυμφοι δεν είναι μόνο ξένοι, κυρίως Ευρωπαίοι, αλλά και Έλληνες. Νέα ζευγάρια από άποψη επιλέγουν να παντρευτούν σε έναν τόπο που δεν είναι ο τόπος κατοικίας τους ή καταγωγής τους.

«Το κάθε ζευγάρι έχει τη δική του ιστορία να πει, το δικό του ‘ταξίδι’ να κάνει. Εμείς προσπαθούμε να ομορφύνουμε αυτή τη διαδρομή» μας λέει η Σοφία. Και μαζί της σίγουρα συμφωνεί και ο Θρασύβουλος. «Ετοιμοπόλεμος», με τη βαλίτσα δίπλα του, να κάθεται στην καρέκλα του, σε αναμονή του επόμενου «ταξιδιού»…

Ιnfo:

Ανεξαρτησίας 42, Ιωάννινα

Τηλ. 2651025052

www.allwhite.gr

Facebook

Instagram

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back