ΗΠΕΙΡΟΣ

Αλ. Καχριμάνης: «Μην περιμένετε κατεβατό υποσχέσεων…»

Εικόνα του άρθρου Αλ. Καχριμάνης: «Μην περιμένετε κατεβατό υποσχέσεων…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/09/2023, 18:32
ΗΠΕΙΡΟΣ

«Από εμάς, την παράταξη της ευθύνης, μην περιμένετε κατεβατό υποσχέσεων. Θα μας ακούσετε για έργα που έχουν προταθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, έργα που έχουν σχεδιάσει οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας και μπορούν να γίνουν, γιατί είτε είναι ενταγμένα, είτε μπορούν να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα»: Αυτό είπε ο νυν και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης κατά τα εγκαίνια του εκλογικού στην Ηγουμενίτσα.

Ο κ. Καχριμάνης, αφού έκανε έναν απολογισμό, αναφέρθηκε σε νέα έργα (τα οποία βέβαια συζητιούνται εδώ και χρόνια). Σύμφωνα τη σχετική ανακοίνωση, αυτά είναι:

-Η αναβάθμιση του οδικού δικτύου και του παραλιακού άξονα, η  διαπλάτυνση της εθνικής οδού από Ηγουμενίτσα προς Πλαταριά, η παράκαμψη Σελεύκειας, η κατασκευή νέων κόμβων κ.α. 

-Η  κατασκευή του  Καταδυτικού Πάρκου στα Σύβοτα  

-Η υλοποίηση των έργων ανάδειξης του ιστορικού χώρου Σουλίου,  που ήδη έχουν ενταχθεί  ως ΟΧΕ στο νέο ΈΣΠΑ. 

-Η  περαιτέρω βελτίωση των τουριστικών υποδομών, με  επέκταση και  του Δικτύου Μονοπατιών  στα ορεινά χωριά του Σουλίου και της Μουργκάνας.  

-Η ολοκλήρωση του  αναδασμού Μαργαριτίου, των αρδευτικών στους Φιλιάτες, και η επίλυση του προβλήματος στη λίμνη Χότοβα..

-Η  πιστοποίηση τοπικών θεσπρωτικών  προϊόντων,  

 «Πίσω από την κάθε πρόταση, το κάθε έργο, κρύβεται πολύ δουλειά, μεγάλος κόπος και αγώνα», είπε ο κ. Καχριμάνης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back