Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 22-09-2022, 21:45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χτες Τετάρτη, ο ερασιτέχνης ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία του με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Άτλας», ύστερα, όπως αναφέρει επακριβώς «από τις συνεχιζόμενες απόπειρες δυσφήμισης και τις επιθέσεις εναντίον του, από συγκεκριμένα πρόσωπα» του «Άτλαντα».

Μάλιστα, αναφέρει ότι αποφάσισε να μην εκδίδει δελτία σε αθλητές από τη συγκεκριμένη ακαδημία, στα τμήματα Κ17-Κ19.

Επίσης, η διοίκηση του ερασιτέχνη τονίζει «ότι οι Ακαδημίες του ΠΑΣ και οι υποδομές της δεν είναι ιδιωτικών οικονομικών συμφερόντων» και αν δεν υπάρξει «σεβασμός» προς αυτές, «θα αναγκαστούμε να προχωρήσουμε στον διαχωρισμό και με έτερες Ακαδημίες που λειτουργούν εις βάρος του ΠΑΣ».

Η ανακοίνωση δεν είχε κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια για το «πώς» και «γιατί».

Σήμερα, ο «Άτλας» απάντησε και μάλλον… παρακάμπτει την ανακοίνωση του ΠΑΣ, γιατί δηλώνει ότι θα συνεχίσει τη συνεργασία.

Αφήνει αιχμή προς τον ΠΑΣ λέγοντας ότι «πάγια αρχή της Σχολής Ποδοσφαίρου Άτλας Epirus FC είναι να μη χρησιμοποιεί παιδιά σε διαμάχες, πόσω μάλλον όσο αυτές ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και μόνο ορισμένων».

Κατηγορεί επίσης τον ερασιτέχνη ΠΑΣ για «συκοφαντικά» στην ανακοίνωση, για τα οποία προειδοποιεί με κάθε νόμιμο δικαίωμα.

 

200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
alfabeto back iper piso