ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Θέλουμε να κάνουμε ποιοτικά έργα»

Εικόνα του άρθρου «Θέλουμε να κάνουμε ποιοτικά έργα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/05/2017, 16:33
ΓΙΑΝΝΕΝΑ


Με την παρουσία του δημάρχου και δύο αντιδημάρχων πήγε η δημοτική αρχή σήμερα να «επικυρώσει» τα έργα που γίνονται στην περιοχή των Λακκωμάτων, τα οποία εκτείνονται σε μήκος 2,5 χλμ στους δρόμους της γειτονιάς και είναι κυρίως ασφαλτοστρώσεις. Εκεί, τους αιρετούς περίμεναν αρκετοί κάτοικοι για να πούνε διάφορα παράπονα και αιτήματα με πιο σημαντικά, την απομάκρυνση των δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας από την περιοχή. Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λακκωμάτων τόνισε μεταξύ άλλων ότι «η συνεργασία με τη δημοτική αρχή είναι άψογη», αλλά και ότι θα πρέπει να λυθεί το ζήτημα με τις 2 κεραίες. Εκ μέρους του πολιτιστικού συλλόγου «Αγιος Κοσμάς, η κα Κατερίνα Γραβάνη είπε μεταξύ άλλων ότι «γίνονται παρεμβάσεις μετά από χρόνια και αυτή είναι μια καλή αρχή».

Ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας είπε ότι η δημοτική αρχή επιδιώκει τα έργα να είναι ποιοτικά. «Έτσι, τα απολαμβάνουν καλύτερα οι πολίτες, αλλά και εξοικονομούμε πόρους γιατί δεν χρειάζονται νέες παρεμβάσεις». Τόνισε ότι γίνονται ανάλογα έργα σε όλο το «μήκος και πλάτος του Δήμου, από ίδιους πόρους» και  αναγνώρισε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις. Ευχαρίστησε τέλος για τη συνεργασία τους, τους δύο συλλόγους της γειτονιάς, εξαίροντας την παρουσία τους.

Ο αντιδήμαρχος Θανάσης Μανταλόβας τόνισε ότι μετά, θα ακολουθήσει η εργολαβία στην ΚΑ Φεβρουαρίου και ότι σύντομα θα προκηρυχτεί νέα εργολαβία προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ που θα φτάσει και στην τελευταία γειτονιά της πόλης». Δηλώσεις για τα έργα, έκανε και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Λιόντος.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back