ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξανά ο Νίκος Τσόλης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

Εικόνα του άρθρου Ξανά ο Νίκος Τσόλης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/02/2024, 20:34
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο Νίκος Τσόλης παραμένει πρόεδρος στο Δημοτικό Ραδιόφωνο. Σε μια κρίσιμη καμπή για το μέσο, χωρίς να έχει προστεθεί κάτι στη λειτουργία του, τα τελευταία χρόνια και σε αναζήτηση προφίλ και εσόδων, ο κ. Τσόλης ήταν η πρόταση της αντιπολίτευσης, του Δημήτρη Παπαγεωργίου, αλλά και του δημάρχου Θωμά Μπέγκα για τη θέση του προέδρου.

Ο κ. Τσόλης, ο οποίος ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την αθλητικογραφία της πόλης (ήταν δημόσιος υπάλληλος), θα έχει αντιπρόεδρο τον Κώστα Λαόσογλου.

Επίσης, στη νέα διοίκηση ορίστηκαν να συμμετέχουν ο Κώστας Κρικώνης και ο Γιώργος Παππάς ως τακτικά μέλη εκ μέρους της πλειοψηφίας, με αναπληρωματικά τη Γωγώ Γιώτη και τον Ηλία Αρλέτο. Ο Γιάννης Αϊβατίδης προτάθηκε ως αναπληρωματικό από την αντιπολίτευση, ενώ τις θέσεις των πολιτών, θα καταλάβουν ως τακτικά μέλη οι Κωνσταντίνος Λαόσογλου, Βιργινία Γκέκα, Πόπη Στεφανίδη, Νικόλας Παπαΐωάννου, Χρήστος Ιωάννου και Αλεξάνδρα Μπέγκα με αναπληρωματικά τους Παναγιώτη Σιαχούλη, Αγνή Δρίμτζια, Ελένη Κιτσούλη, Μαρία Κατσαράκη, Δέσποινα Ευτυχιάδου- Βάββα και Σιμέλα Μωυσιάδου.

Ο πρώην δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος παρενέβη λέγοντας ότι τόσο η ΔΗΑΝΕΤΑΙ όσο και το Δημοτικό Ραδιόφωνο θα πρέπει να επανακαθορίσουν στόχους, προτείνοντας διαδημοτικές, προγραμματικές συμβάσεις, για το Δημοτικό Ραδιόφωνο.

Το δημοτικό ΜΜΕ της πόλης «γλίτωσε» από τις καταργήσεις των νομικών προσώπων, ωστόσο σε καιρούς που ακολουθείται σχεδόν τυφλά η «οικονομία κλίμακας», μόνο ασφαλές δεν μπορεί να θεωρείται. Ειδικά τη στιγμή που έχει όλο και λιγότερους επαγγελματίες δημοσιογράφους, μιας και οι παλιοί αφυπηρετούν και το πρόγραμμα καλύπτεται με ερασιτέχνες, εξωτερικούς συνεργάτες, φορείς και πολίτες που κάνουν το χόμπι τους.

ΣΧΟΛΙΑ
ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ... ???
ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ?? ...... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ??? ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ... ΧΤΕΣ ......!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ..... ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ...... ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ..... ΛΙΓΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ....!!!!
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ... ΛΕΜΕ ....
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΛΗΣ ....... ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ????? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΙΑ ???? ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΑ .... ΕΧΕΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ???? ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ...... ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ... ΤΕΛΕΙΑ .... ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back