Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

27ο Ηπειρωτικό Ράλλυ με 48 πληρώματα

Εικόνα του άρθρου 27ο Ηπειρωτικό Ράλλυ με 48 πληρώματα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/07/2021, 16:21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με 48 συμμετοχές θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουλίου το 27ο Ηπειρωτικό «ΙΚΤΕΟ Autotest» Ράλλυ, που διοργανώνεται από την ΕΛΕΤΑ.

Ο αγώνας αποτελεί τον δεύτερο γύρο του φετινού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ασφάλτου και στη διοργάνωσή του συμμετέχουν η Περιφέρεια Ηπείρου και οι Δήμοι Ιωαννιτών και Δωδώνης, ενώ υποστηρικτές είναι το ΠΕΑΚΙ, το παράρτημα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ και η Photo R Press.

«Ο αγώνας μας έχει κερδίσει τις καρδιές των αγωνιζομένων» είπε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΕΛΕΤΑ Χρήστος Σαρηγιαννίδης. Υπενθύμισε δε ότι οι θεατές απαγορεύεται λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος, που για δεύτερη χρονιά δεν θα γίνει η καθιερωμένη πανηγυρική εκκίνηση.

Στο γεγονός ότι μια σημαντική αθλητική διοργάνωση συνεχίζεται παρά τις δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, εστίασε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Σιαράβας. Ο κ. Σιαράβας έδωσε και τη διάσταση της τουριστικής προβολής της περιοχής.

Αρωγός του αγώνα είναι και το ΠΕΑΚΙ, στις εγκαταστάσεις του οποίου θα βρίσκεται το Service Park. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Παντελής Κολόκας τόνισε τη στήριξη γενικότερα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, κάτι που αποδεικνύεται και από την επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. «Ελπίζουμε αυτή η μερική επιστροφή στην κανονικότητα θα συνεχιστεί για να συνεχιστούν και οι διοργανώσεις αγώνων», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα των ειδικών διαδρομών και για τη γενικότερη εξέλιξη του 27ου Ηπειρωτικού Ράλλυ στο www.eleta.eu και στο www.facebook.com/eletasport/.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back