Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

2 Headed Dogs: στο δρόμο για τον επόμενο δίσκο

Εικόνα του άρθρου 2 Headed Dogs: στο δρόμο για τον επόμενο δίσκο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/08/2016, 12:12
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Αναπόφευκτη ερώτηση: το όνομα το πήρατε από το ομώνυμο τραγούδι του Roky Erickson ή από κάπου αλλού;

Προφανώς! Ο Roky Erickson είναι από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και καθώς ψάχναμε για όνομα μας άρεσε ο τίτλος του συγκεκριμένου τραγουδιού. Με μια μικρή παραποίηση έγινε το όνομα της μπάντας.

Πόσο καιρό έχετε μαζί ως μπάντα και πόσο καιρό θα σας πάρει για το δεύτερο άλμπουμ;

Βρεθήκαμε πρώτη φορά τον Μάιο του 2015 και τον Φεβρουάριο του 2016 κυκλοφόρησε το πρώτο μας άλμπουμ. Οι εγγραφές για το δεύτερο άλμπουμ θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο και λογικά θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2017.

Από το 5ο στο 6ο Pre/Post τι έχει αλλάξει για μια μπάντα που εδρεύει στο Καναλάκι;

Περισσότερος χρόνος να προετοιμαστούμε μιας και πέρσι είχαμε μόνο 3 μήνες, στους οποίους έπρεπε να συνθέσουμε και τα κομμάτια μας, και ότι το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει μόνο ένα ίδιο κομμάτι σε σχέση με το προηγούμενο φεστιβάλ.

Αν διαλέγατε ένα τραγούδι από το πρώτο cd για να πείτε «ορίστε, αυτός είναι ο ήχος μας», ποιο θα ήταν; (και ποιος είναι και ο ήχος σας)

Το Line to the Stars γιατί συνδυάζει όλα τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται ο ήχος μας. Μια μίξη ψυχεδελικού,heavy και garage rock.


Info

Οι 2Headed Dogs παίζουν Σάββατο βράδυ στο Pre/Post festival στο κάστρο Παντοκράτορα, στην Πρέβεζα, λίγο πριν τους Johnny Carbonaras, τους Big Nose Attack και τους 1000mods. Εδώ μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση του «Τύπου» για δύο εισιτήρια, για τη συναυλία.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back