ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

112… σε κύμα

Εικόνα του άρθρου 112… σε κύμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/09/2023, 19:02
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αν κάθεσαι στο μπαλκόνι, στο κέντρο των Ιωαννίνων, Κυριακή απόγευμα, ενώ υπάρχει ήδη εν εξελίξει δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, μπορείς να ακούς το 112 να έρχεται ως… κύμα, από το βάθος του δρόμου, και από τα κινητά της γειτονιάς, μέχρι να φτάσει και στο δικό σου.

Κάπως έτσι χτύπησε η προειδοποίηση και στα Γιάννενα, την Κυριακή το μεσημέρι, για την επικείμενη κακοκαιρία. Δεν έφτασε όμως σε όλα τα κινητά της πόλης, ενώ η υπηρεσία δεν εξέδωσε προειδοποίηση ειδικά για την Ήπειρο, παρότι  «χτύπησε» σε αρκετές συσκευές.

Η προειδοποίηση που εκδόθηκε, ήταν η εξής:Για το… παραλίγο μήνυμα, οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμους και Περιφέρεια Ηπείρου, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, ότι ήρθε μεν το μήνυμα στα κινητά, αλλά δεν στάλθηκε στις αυτοδιοικητικές αρχές.

«Δήμοι και Περιφέρεια Ηπείρου δεν έμαθαν τίποτα από τα εγκλήματα στη Θεσσαλία και συνεχίζουν να βαδίζουν στον ίδιο επικίνδυνο δρόμο της ανύπαρκτης πρόληψης και προστασίας από τα προβλεπόμενα καιρικά φαινόμενα» τονίζουν οι υποψήφιοι της ΛΑΣΥ.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back