ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Υπουργική επίσκεψη στη «Δωδώνη»

Εικόνα του άρθρου Υπουργική επίσκεψη στη «Δωδώνη»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 19/09/2019, 16:13
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δύο υπουργοί της κυβέρνησης επισκέφθηκαν τη «Δωδώνη», στο περιθώριο της πρωθυπουργικής επίσκεψης, οι κ.κ. Χατζηδάκης και Βορίδης, Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης αντίστοιχα.

Τους υποδέχθηκαν ο διευθύνων σύμβουλος Τομ Σέιπερς, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Παναγιωτάκης και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Βιτάλης και τους ενημέρωσαν για την πορεία της εταιρίας, τη συνεισφορά της στην τοπική οικονομία και το επενδυτικό πλάνο των επόμενων ετών.

Τους επισήμαναν ότι «η στήριξη του πρωτογενούς τομέα αποτελεί προτεραιότητα της εταιρίας, καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη η παραγωγή άριστων και αγνών προϊόντων με την προμήθεια άριστης πρώτης ύλης», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ακόμα, αναφέρθηκε η ανάγκη ίδρυσης της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για την Προστασία της Φέτας, «καθώς είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην προστασία της αυθεντικότητας της φέτας, του ΠΟΠ χαρακτήρα της, αλλά και στον έλεγχο της αθρόας εισαγωγής γάλακτος που χρησιμοποιείται παράνομα στην παραγωγή του συγκεκριμένου προϊόντος».

Κατόπιν, ο κ. Παναγιωτάκης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να παρουσιάζουμε τα σημαντικά αποτελέσματα μας, 7 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.  Σήμερα, με παραπάνω από 500 εργαζομένους, τη μεγαλύτερη ζώνη γάλακτος στην Ελλάδα και μία σταθερά ανοδική πορεία εντός της ελληνικής αγοράς, αλλά και διεθνώς, με εξαγωγές σε 52 χώρες παγκοσμίως, η ‘Δωδώνη’ είναι ένα εξαιρετικό success story που θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα για άλλες επιτυχημένες ιδιωτικοποιήσεις στο μέλλον».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back