Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο

Εικόνα του άρθρου «Υβριδικό» άνοιγμα τον Σεπτέμβριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/07/2020, 13:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο συνδυάζοντας τελικά τη δια ζώσης με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση και εξέταση.

Η σύγκλητος κατέληξε στην απόφαση να ανοίξει το ίδρυμα από Σεπτέμβριο, εφαμόζοντας ένα «διττό» σχήμα. Για όσες δραστηριότητες (μαθήματα-εξετάσεις) υπάρχει η δυνατότητα να τηρηθούν τα μέτρα ασφάλειας (αποστάσεις κ.λπ.) θα γίνονται δια ζώσης. Όσες πάλι δεν μπορούν να υποστηριχθούν έτσι, θα γίνονται εξ αποστάσεως. Την απόφαση θα τη λάβουν τα τμήματα εκτιμώντας τις δυνατότητες.

Επίσης αποφασίστηκαν μέτρα για την αντιμετώπιση ενδεχόμενου κρούσματος, με πρόβλεψη για καραντίνα  και μετατόπιση των εκπαιδευτικών λειτουργιών προς την εξ αποστάσεως διαδικασία.

Το πανεπιστήμιο θα κλείσει από τις 3 Αυγούστου μέχρι και Παρασκευή 21 Αυγούστου. Τις ημέρες αυτές θα λειτουργήσουν μόνο ορισμένες υπηρεσίες του ιδρύματος, (πρωτόκολλο, υπηρεσία φύλαξης, ταχυδρομείο, πληροφορίες από σχολές-τμήματα, καθώς και το τμήμα Προμηθειών και η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών για τη διενέργεια διαγωνισμών-παραλαβή προσφορών κ.λπ.).

 

 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back