Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Χτίζοντας γέφυρες» με τη βοήθεια ενός γερμανικού ιδρύματος

Εικόνα του άρθρου «Χτίζοντας γέφυρες» με τη βοήθεια ενός γερμανικού ιδρύματος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/10/2017, 20:21
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σεμινάριο με τίτλο «Χτίζοντας Γέφυρες-Ενεργοποιώντας τις τουριστικές δυνατότητες των ορεινών περιοχών», οργανώνεται το τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου στο Ζαγόρι από το Ίδρυμα «Φρίντριχ Νάουμαν για την Ελευθερία», το οποίο είναι συνδεδεμένο με το Κόμμα των Γερμανών Φιλελευθέρων FDP, και το  «Ινστιτούτο Διδασκαλίας, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης» (ΙΜΕΔΑ), με την υποστήριξη των τοπικών φορέων (ΖΕΝ, Γεωπάρκο Βίκου Αώου, ΕΤΕΖ, Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου,) του Δήμου Ζαγορίου  και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου έχει επιλεγεί η αίθουσα «Δύο Στέρνες» στη Βίτσα.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών φορέων, αλλά και μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών και άλλων πρωτοβουλιών. «Παρόλο που στο παρελθόν έχουν γίνει διάφορες προσεγγίσεις για συντονισμένη δράση, παραμένει δύσκολο να αλλάξουν οι υφιστάμενες νοοτροπίες» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ζαγορίου.

Το σεμινάριο, σύμφωνα με τους οργανωτές, αποτελεί το πρώτο βήμα μίας μακροπρόθεσμης προσπάθειας να προωθηθεί η κουλτούρα για συνέργειες ανάμεσα στα διάφορα εμπλεκόμενα μέρη του ζαγορίσιου τουρισμού.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες εισηγήσεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.zagori.gov.gr.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back