Oikonomou pisoi

«Χορός για όλους», μια δράση από την Ε.Ψ.Ε.Π.

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/03/2022, 19:19

Τη δράση με τίτλο «Χορός για Όλους» υλοποιούν η ομάδα έργου και οι εθελοντές του έργου «Κοινωνικό δίκτυο προώθησης της συμμετοχής στα κοινά των ατόμων μεγαλύτερης ηλικίας στο Δήμο Ιωαννιτών-Ioannina Silver Community Action Network», με φορέα υλοποίησης την Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Έρευνας και Παρέμβασης (Ε.ΨΕ.Π.).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο «Χορός για Όλους» απευθύνεται σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, πολίτες των Ιωαννίνων, που επιθυμούν να αθληθούν μέσω του χορού και ταυτόχρονα να αλληλεπιδράσουν και να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Γίνεται χρήση της μεθόδου χορού Barre Astié, η οποία είναι φιλική για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας,  χωρίς τη σωματική καταπόνηση. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και λαμβάνονται όλα τα μέτρα προστασίας εξαιτίας του Covid-19.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος Active citizens fund και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants, με διαχειριστή επιχορήγησης το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το Solidarity Now.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο της Ε.Ψ.Ε.Π., Σικελιανού 2, 1ος όροφος, Ιωάννινα, τις εργάσιμες ημέρες, (10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.), αυτοπροσώπως ή τηλεφωνικά (τηλ. 26510-39820), καθώς και στο e-mail του έργου (ioannina.scan21@gmail.com).

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back