ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ώρα… αποκατάστασης για τις οπτικές ίνες

Εικόνα του άρθρου Ώρα… αποκατάστασης για τις οπτικές ίνες
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2019, 10:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το έργο της εγκατάστασης των οπτικών ινών πέρασε από τους περισσότερους κεντρικούς δρόμους της πόλης και άφησε σημάδια, ακόμα και σε δρόμους που είχαν πρόσφατα ασφαλτοστρωθεί.

Εδώ και μερικές μέρες, εξελίσσεται το τελευταίο κομμάτι της συμφωνίας της αναδόχου εταιρίας με τον Δήμο Ιωαννιτών, προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα του οδοστρώματος, όπου έχουν περάσει αύλακες. Οι στενές «γραμμές» όπου εγκαταστάθηκαν αρχικά οι οπτικές ίνες, οι οποίες δεν ήταν ούτε πολύ... εμφανίσιμες, αλλά δημιουργησαν και τομές σε καινούργιο τάπητα με τρόπο που ενδεχομένως να έφθειρε συντομότερα το δρόμο, ξανασκάβονται με μεγαλύτερο πλάτος, ώστε να γίνει ομαλότερη η νέα ασφαλόστρωση και να έχουν καλύτερη συνοχή τα υλικά. Επίσης, ώστε να καλυφθεί το «χάος» των δύο και τριών ενίοτε αυλακιών από πρόσφατες και παλιότερες εγκαταστάσεις. Το κομμάτι αυτό, ήταν εκτός της συμβατικής υποχρέωσης του αναδόχου και συμφωνήθηκε επιπλέον, με τον Δήμο.

Στο μεταξύ, κλειστή είναι από χτες η Άρη Βελουχιώτη στα Ζευγάρια. Ο δρόμος ασφαλτοστρώνεται από την αρχή και όπως ενημερώνει ο Δήμος, θα είναι κλειστός μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.  

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back