Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τριήμερη γιορτή με παραδοσιακές γεύσεις

Εικόνα του άρθρου Τριήμερη γιορτή με παραδοσιακές γεύσεις
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/12/2017, 16:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Μια χριστουγεννιάτικη γιορτή με γιαννιώτικες γεύσεις διοργανώνουν η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και το Τμήμα Μαγειρικής του ΙΕΚ Δέλτα, σε συνεργασία με τον σεφ Αδάμο Δότσιο, για τρεις μέρες, στην κεντρική πλατεία της πόλης των Ιωαννίνων.

Από αύριο στις 12 το μεσημέρι και μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων, όσοι βρεθούν στην κεντρική πλατεία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αυθεντικές παραδοσιακές γιαννιώτικες συνταγές από τον διακεκριμένο σεφ Αδάμο Δότσιο.

Παράλληλα με τη γευστική δοκιμή, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους στη μαγειρική, ως μικροί σεφ, πλάθοντας και ψήνοντας χριστουγεννιάτικα κουλουράκια, παίρνοντας μέρος και σε άλλες δραστηριότητες όπως δημιουργία χριστουγεννιάτικων κατασκευών και face painting, από τα αντίστοιχα τμήματα του ΙΕΚ Δέλτα.

Σε ανακοίνωση της γαλακτοβιομηχανίας, αναφέρεται ακόμα, ότι η «Δωδώνη» θα προσφέρει στα παιδιά του Ιδρύματος της Μονής Ντουραχάνης μεγάλη ποσότητα ολόφρεσκου αγνού γάλακτος και στην Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ) σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα διάφορα προϊόντα, ενώ θα στηρίξει οικονομικά τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Ιωαννίνων.

Σημειώνεται δε πως η εταιρία το 2017 διέθεσε πάνω από 110 τόνους προϊόντων «Δωδώνη» σε οργανώσεις, ιδρύματα και μη κυβερνητικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι φροντίζουν όσους επλήγησαν από την κρίση.

Με αφορμή τη γιορτή με παραδοσιακές γεύσεις στην κεντρική πλατεία, ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση: «Είναι μεγάλη μας χαρά να υλοποιούμε δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εστιάζουν στον άνθρωπο και την τοπική κοινωνία και θα συνεχίσουμε να δρούμε με αυτόν τον τρόπο, υποστηρίζοντας έμπρακτα ενέργειες που θέτουν στο επίκεντρο την αλληλεγγύη, την προσφορά και την αγάπη προς τους συνανθρώπους μας».

Από το ΙΕΚ Δέλτα, η διευθύντρια Όλγα Κριτσιμά δήλωσε: «Ευχόμαστε το πνεύμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς των άγιων αυτών ημερών να μας ακολουθεί σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, να γίνει τρόπος ζωής και καθημερινότητα όλων μας».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back