Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τουριστική περιοδεία για δημοσιογράφους

Εικόνα του άρθρου Τουριστική περιοδεία για δημοσιογράφους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 15/09/2020, 10:48
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δημοσιογράφοι ελληνικών και ξένων μέσων βρέθηκαν στα Γιάννενα τις τελευταίες μέρες, για να «γνωρίσουν» το νομό και να γράψουν γι αυτόν.

Με αφορμή την επίσκεψη, η οποία έγινε στο πλαίσιο του έργου Thema (INTERREG Ελλάδα-Αλβανία), η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι δημοσιογράφοι της Popaganda, του Vice, της Καθημερινής και της Jewish Journal του Λονδίνου, επισκέφθηκαν την πόλη των Ιωαννίνων, το Ζαγόρι, το Μέτσοβο, την Κόνιτσα κ.α.

«Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Ιωαννίνων θεωρεί ότι η συνεχής παρουσία της περιοχής μας στα εθνικά και διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, παρά τις δυσκολίες της τρέχουσας κατάστασης, βοηθά στην διατήρηση του ονόματός της στη μνήμη των υποψηφίων επισκεπτών της και στην βελτίωση της φήμης της στο εξωτερικό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Δήμος Κόνιτσας στη δική του σχετική ανακοίνωση, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία και είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τον Δήμο «καθώς και τις πολλές επιλογές που προσφέρει για εναλλακτικές δραστηριότητες στους επισκέπτες. Προηγουμένως, η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και την γέφυρα του Βοϊδομάτη στην Κλειδωνιά».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back