Oikonomou pisoi

Τι έκανε ο ΝΟΙ στον Γύρο της Λίμνης

Εικόνα του άρθρου Τι έκανε ο ΝΟΙ στον Γύρο της Λίμνης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 24/09/2018, 16:45

Ο ΝΟΙ με τους αθλητές και τις αθλήτριές του, όταν… βγαίνει από το νερό, παίρνει μέρος στους αγώνες δρόμου που γίνονται στα Γιάννενα και τα πάει μια χαρά. Στον Γύρο της Λίμνης, στην κατηγορία μαθητών Γυμνασίου ο Παύλος Αναγνώστου πήρε την τρίτη θέση. Στις μαθήτριες Γυμνασίου η Κατερίνα Γκόγκου πήρε την πρώτη θέση, η Δήμητρα Παπαϊωάννου τη δεύτερη και η Χριστίνα Παπαϊωάννου την τρίτη. Στους μαθητές Λυκείων ο Αλέξης Βαρθολομαίος ήταν δεύτερος και ο Θεόδωρος Παπαδιώτης τρίτος. Στις μαθήτριες Λυκείων η Παναγιώτη Σαράτση κατέκτησε τη δεύτερη θέση και η Κωνσταντίνα Καλημάνη την τρίτη.

Στα 5 χλμ τις καλύτερες θέσεις πήραν Τηλέμαχος Γκίνης, Σπύρος Γεωργίου, Ανδρέας Καρέτσος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Θανάσης Σταμπούλης, Νίκος Μπαλάς, Χρήστος Τσακίρης, Άγγελος Λαγός, Γιώργος Καππάς και Άγγελος Κολιός.

Τέλος, στη μεγάλη διαδρομή των 30 χλμ. Έτρεξαν οι Γιάννης Τσίλης, Αποστόλης Λαμπρίδης και οι Αλέξανδρος Τσίλης, Βαγγέλης Γκάλιος και Λεωνίδας Τσίλης. Παρών το απόγευμα του Σαββάτου στην Πλατεία Μαβίλη ήταν και Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος κλήθηκε να κάνει και απονομή μεταλλίων στους μαθητικούς αγώνες.



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back