Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τι θα γίνει με συγγράμματα και Erasmus

Εικόνα του άρθρου Τι θα γίνει με συγγράμματα και Erasmus
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 07/05/2020, 13:00
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων έχει ήδη συγκροτήσει ένα «δωδεκάλογο» προετοιμασίας για τις 25 Μαΐου, ημέρα μερικού «ανοίγματος», αλλά και τις επικείμενες εξετάσεις του Ιουνίου.

Το πρόγραμμα των εργαστηριακών ασκήσεων και κλινικών, των εξετάσεων καθώς και ο προγραμματισμός της διεξαγωγής της πρακτικής άσκησης θα ανακοινωθούν έγκαιρα από τα τμήματα και τις σχολές, σύμφωνα με το ίδρυμα.

Σχετικά με την κατ’ οίκον διανομή συγγραμμάτων, ζητήθηκε από το υπουργείο η δυνατότητα αλλαγής διεύθυνσης των φοιτητών, για όσους δεν παρέλαβαν τα συγγράμματά τους και έχουν ήδη μετακινηθεί.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που συμμετείχαν στην κινητικότητα Erasmus+ στο τρέχον εξάμηνο, θα ενημερωθούν έγκαιρα από το αρμόδιο γραφείο και το τμήμα τους για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών και οικονομικών εκκρεμοτήτων με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερους όρους.

Τα προγράμματα των μεταπτυχιακών σπουδών θα ακολουθήσουν ανάλογο προγραμματισμό με αυτόν που σχεδιάζεται για την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού έργου των προπτυχιακών μαθημάτων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back