Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Την πυροβόλησε από αμέλεια!

Εικόνα του άρθρου Την πυροβόλησε από αμέλεια!
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/06/2016, 23:50
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθη, την Παρασκευή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πραμάντων, ένας 65χρονος Έλληνας, για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. 

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέριστην περιοχή των Πραμάντων, κατά τη διάρκεια συνεστίασης, ο 65χρονος πυροβόλησε χωρίς πρόθεση, με πιστόλι που κατείχε νόμιμα, τραυματίζοντας 49χρονη.

Η παθούσα διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων. Το όπλο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πραμάντων.

Πακιστανοί λήστεψαν ομοεθνή τους!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του ΑστυνομικούΤμήματος ΠεριφέρειαςΆρτας, περίπτωση ληστείας σε βάρος ενός 29χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Πακιστάν, που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.

Για την υπόθεση, συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος ΠεριφέρειαςΆρτας με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής ΕγκλήματοςΆρτας, δύο υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 30 και 21 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας ενώ αναζητούνται δύο ακόμα ομοεθνείς τους.

Επιπλέον, από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι ο 21χρονος συλληφθείς διέμενε παράνομα στην χώρα, στερούμενος νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, οι τέσσερις δράστες, το απόγευμα της Παρασκευής

στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας, εισήλθαν στο σπίτι του 29χρονου και με τη χρήση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Από την ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγαν οι αστυνομικοί και τη διενέργεια αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. 

Ο 29χρονος παθών μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back