Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Terracom: Στην έκθεση Beyond με περίπτερο και ομιλία

Εικόνα του άρθρου Terracom: Στην έκθεση Beyond με περίπτερο και ομιλία
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/09/2022, 18:18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η Terracom θα συμμετάσχει στην 2η Διεθνή Έκθεση BEYOND που θα γίνει από την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου έως το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Κτίριο 13 - Stand Α25).

 Η εταιρία θα παρουσιάσει το σύστημα Proximiot, μια IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

 Στο πλαίσιο της έκθεσης θα γίνει ένα συνέδριο με τη συμμετοχή διεθνούς φήμης ομιλητών, επιστημόνων και στελεχών που θα μοιραστούν τη γνώση και την εμπειρία τους. Η Terracom θα συμμετάσχει στις παρουσιάσεις που θα γίνουν στα πλαίσια της έκθεσης με την ομιλία με τίτλο «Industry 4.0. Use cases, on how Internet of Things can reshape different sectors and industries», την 1η Οκτωβρίου και ώρα 11:30 και θα παρουσιάσει τις λύσεις της, μεταξύ των οποίων το QR-Patrol και το ProxiTour.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back