Τελευταία συνάντηση για το έργο CIAK

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2021, 12:14

Η 4η και τελευταία συνάντηση εργασίας του έργου CIAK (Epirus Film Office) έγινε την περασμένη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου.

Το πρόγραμμα είναι μέρος του INTERREG Ελλάδας Ιταλίας 2014-2020. Η συνάντηση εργασίας έγινε σε αίθουσα της Περιφέρειας Ηπείρου, με διαδικτυακή σύνδεση με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου.

Ο κύριος στόχος του έργου είναι να προωθήσει την αξιοποίηση των εμπλεκόμενων περιοχών «με την εφαρμογή πρωτοβουλιών που συνδέονται με τον οπτικό-ακουστικό τομέα όπως η παραγωγή ταινιών μικρού μήκους, η διοργάνωση εργαστηρίων σεναριογραφίας και κινηματογραφικών φεστιβάλ».

Το 4ο Project Meeting χαιρέτισαν οι εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής κ.κ. Gianfranco Gadaleta και Francesco Basile και στη συνέχεια, κάθε εταίρος ανέλυσε τις ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του έργου, την υλοποίηση των παραδοτέων καθώς επίσης και τα αποτελέσματα αυτών.

Οι εταίροι του έργου, δηλαδή το Apulia Film Commission, η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων – Τμήμα Ήχου και Εικόνας αναφέρθηκαν στην πορεία του έργου και όσα αποκόμισαν από αυτό και τη μεταξύ τους συνεργασία. Συζήτησαν επίσης για τυχόν βήματα που θα κάνουν στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών και τη βοήθεια που τους παρείχε το έργο CIAK σε αυτά.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back