Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Ταραγμένα ύδατα» στην Αποκεντρωμένη

Εικόνα του άρθρου «Ταραγμένα ύδατα» στην Αποκεντρωμένη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2021, 13:21
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Και η ΔΑΣ στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτ. Μακεδονίας εγκαλεί το συντονιστή, Βασίλη Μιχελάκη, για εξυπηρέτηση επιχειρηματικών συμφερόντων, σε ό,τι αφορά το νερό.

«Σε αγαστή συνεργασία με την αν. προϊσταμένη Διεύθυνσης Υδάτων Ηπείρου, συνεχίζουν, την προσπάθεια ‘διευκόλυνσης’ τοπικών επιχειρηματικών συμφερόντων, την ίδια στιγμή που ολόκληρη η πόλη των Ιωαννίνων, αντιμετωπίζει προβλήματα υδροδότησης» τονίζει η παράταξη και παραθέτει την απόφαση για τροποποίηση του διαχειριστικού μέτρου Μ05Σ0803 ΣΔΛΑΠ Ηπείρου, «που νομιμοποίησε την πρόσφατη σκανδαλώδη παραχώρηση σε εταιρεία εμφιάλωσης της περιοχής, δικαιωμάτων άντλησης νερού από το προστατευόμενο για την ύδρευση του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων Υπόγειο Υδατικό Υποσύστημα Μιτσικελίου (1η Αναθεώρηση ΣΔΛΑΠ Ηπείρου, ΦΕΚ 4664/Β/2017)».

Η ΔΑΣ θεωρεί ότι η μετάθεση της προϊσταμένης του Τμήματος Παρακολούθησης  και Προστασίας Υδατικών Πόρων της Διεύθυνσης Υδάτων Ηπείρου «υπαγορεύτηκε» και γίνεται από μια υποστελεχωμένη υπηρεσία με διευρυμένες αρμοδιότητες, σε μια «που δεν έχει σήμερα τις ίδιες ανάγκες».

«Και αυτή η μετακίνηση, όπως και άλλες πρόσφατες, έρχονται να προστεθούν στο «βαρύ» έργο και βιογραφικό  του συντονιστή ΑΔΗ-ΔΜ αλλά και των προθύμων συνεργατών του, στην προσπάθειά του, να υλοποιήσουν την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, όπως και της προηγούμενης του ΣΥΡΙΖΑ , δηλαδή να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότερη λειτουργία της Αποκεντρωμένης» καταλήγει η ΔΑΣ και υιοθετεί το ψήφισμα των εργαζόμενων στη Διεύθυνση Υδάτων Ηπείρου

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back