Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα χόρτα, αυτό το μόνιμο πρόβλημα

Εικόνα του άρθρου Τα χόρτα, αυτό το μόνιμο πρόβλημα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 27/06/2019, 18:08
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με συζήτηση για την κοπή των χόρτων σε ιδιωτικά οικόπεδα (και την προσθήκη των… φιδιών, που έκανε ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Νίκος Τσόλης), ξεκίνησε η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, στην προτελευταία συνεδρίαση αυτής της δημοτικής περιόδου.

Ο κ. Τσόλης έθεσε το ζήτημα της υποχρεωτικής φροντίδας των οικοπέδων στο πλαίσιο της αντιπυρικής περιόδου (αυτό είναι το πλαίσιο, τα φίδια είναι… παρελκόμενα) και η απάντηση που πήρε από τη δημοτική αρχή είναι ότι γίνονται τα δέοντα, αλλά πρέπει να βρεθούν και να ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες, πράγμα όχι εύκολο. «Δεν πρωτοτυπείτε» είπε ο δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας στον κ. Τσόλη, επισημαίνοντας ότι στο συγκεκριμένο θέμα είναι μόνιμο, κάθε χρόνο.

Άλλο προ ημερησίας θέμα ήταν η επέκταση του βιολογικού με τα δεδομένα, πρόσφατα προβλήματα  υπέρβασης της φέρουσας αντοχής του. Ο κ. Μπέγκας  επανέλαβε ουσιαστικά όσα ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση για το θέμα, πριν από λίγες μέρες.

Στα έδρανα του ακροατηρίου κάθισαν για πρώτη φορά οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι της παράταξης του επόμενου δημάρχου, Μωυσή Ελισάφ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back