Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα σκουπίδια των Ιωαννίνων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ

Εικόνα του άρθρου Τα σκουπίδια των Ιωαννίνων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/09/2019, 15:11
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ με ανακοίνωσή της καταγγέλλει την απόφαση της δημοτικής αρχής στην Οικονομική Επιτροπή, για εκχώρηση λειτουργιών αποκομιδής απορριμμάτων σε ιδιώτες. 

«Τόσο στην συνάντηση των εκπρόσωπων της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α, των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων με το δήμαρχο Μωυσή Ελισάφ όσο και στην παρέμβαση που πραγματοποιήθηκε μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου στην οικονομική επιτροπή, ένα συμπέρασμα βγήκε. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το ότι ο σχεδιασμός και η πολιτική της νέας δημοτικής αρχής είναι η πλήρης ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών» αναφέρει μεταξύ άλλων η ομοσπονδία.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει και αυτή τις «ρυθμίσεις Θεοδωρικάκου» οι οποίες πρακτικά άλλαξαν το δεδομένο εκλογικό αποτέλεσμα και τονίζει ότι «με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού όπως ο ίδιος ο δήμαρχος ισχυρίστηκε αλλά και χωρίς να είναι διατεθειμένος να κάνει απολύτως καμία ενέργεια για να το αυξήσει, προχωρώντας σε προσλήψεις, επιλέγει την λύση των εργολάβων εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με των εργαζομένων και κυρίως με τα συμφέροντα των δημοτών που θα κληθούν να πληρώσουν αυτοί τα κέρδη των εργολάβων, με την αύξηση των ήδη
υπέρογκων δημοτικών τελών».

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. δηλώνει ότι στηρίζει τις αποφάσεις του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Ιωαννίνων για κινητοποιήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back