Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα νέα πρόσωπα στους δήμους των Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου Τα νέα πρόσωπα στους δήμους των Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2017, 20:57
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκλογής νέων οργάνων στα δημοτικά συμβούλια Δήμων του νομού. Στο Δήμο Πωγωνίου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εξελέγη ο Χρήστος Γκόγκος, αντιπρόεδρος ο Γρηγόρης Μποντίνης (σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης) και γραμματέας ο Αναστάσιος Γιούνης.

Στη συνεδρίαση εξελέγησαν παράλληλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Πωγωνίου. Η νέα σύνθεση έχει ως εξής:

Τακτικά μέλη:

Γιούνης Αναστάσιος

Κάκος Ευθύμιος

Πότσης Νικόλαος

Φωτίου Αθανάσιος

Τόπουλος Βασίλειος

Τσώνης Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη:

Βίλης Αριστοτέλης

Γαλίτσης Νικόλαος

Κουκουλάρης Στυλιανός

Μποντίνης Γρηγόριος

Ντότης Δημήτριος

Στον Δήμο Ζαγορίου επανεκλέχτηκε πρόεδρος ο  Νικόλαος Βρακότας. Τη θέση του αντιπροέδρου κατέλαβε  από την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας και πάλι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Βλαχιώτης. Γραμματέας επανεκλέχτηκε από την ελάσσονα μειοψηφία (παράταξη Λ. Τσουμάνη) ο Βασίλης Ζαρκάδας.

Στην επταμελή Οικονομική Επιτροπή, στην οποία πρόεδρος είναι ο Δήμαρχος Βασίλης Σπύρου, εκλέχτηκαν έξι μέλη.

Από την πλειοψηφία, όπως προτάθηκαν, τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι ως τακτικά μέλη, η Αγγελική Ράπτη, ο Σταύρος Τζόκας, ο Μιχάλης Βλάχος και ο Γιάννης Μητσόπουλος.

Από τη μείζονα μειοψηφία προτάθηκαν και εκλέχτηκαν δυο τακτικά μέλη, ο επικεφαλής της παράταξης Γαβριήλ Παπαναστασίου και ο Παναγιώτης Ρούσκας.

Αναπληρωματικά μέλη από την πλειοψηφία εκλέχτηκαν ο Άγγελος Αρμένης, ο Δημήτρης Εξάρχου και ο Κώστας Παπακώστας,  και από την μειοψηφία ο Ηλίας Ράπτης και Χρήστος Βλαχιώτης.

Στον Δήμο Δωδώνης πρόεδρος του σώματος αναδείχθηκε ο Σωτήρης Ανδρούτσος, Αντιπρόεδρος ο κ. Φώτης Ζυγούρης, ο οποίος προτάθηκε από την παράταξη της αντιπολίτευσης και γραμματέας ο κ. Σπύρος Λαδόπουλος.

Μέλη στην Οικονομική Επιτροπή αναδείχθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι: Θεοχάρης Γιώργος, Λιόντος Κώστας, Σπύρου Δημήτρης, Παναγιώτα Ναβρόζογλου, Σπυρόπουλος Πέτρος και Ντάσιος Χρήστος.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής μετέχουν: Μπακόλας Βασίλης, Χήρας Βασίλης, Καραπάνος Θωμάς, Δήμος Βασίλης, Ναστούλης Βαγγέλης και Σκλιβανίτης Βάιος- Αλέξανδρος.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back