Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα… μυστικά «υπαίθρια αθλητικά πάρκα»

Εικόνα του άρθρου Τα… μυστικά «υπαίθρια αθλητικά πάρκα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/06/2021, 15:44
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Τσόλης, ανακοίνωσε, με δελτίο Τύπου του Δήμου Ιωαννιτών, ότι «σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα προς χρήση από τους συμπολίτες μας για δωρεάν άθληση όλες τις ώρες της ημέρας τα δυο πρώτα υπαίθρια αθλητικά πάρκα με σύγχρονα και πιστοποιημένα όργανα γυμναστικής». 

Το δελτίο Τύπου δεν αναφέρει πού ακριβώς βρίσκονται τα συγκεκριμένα αθλητικά κέντρα, αν είναι καινούργια ή παλιά, τι είδους παρεμβάσεις έχουν γίνει κ.λπ.

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω, η απάντηση ήταν ότι τα δύο αθλητικά κέντρα θα είναι κάπου στην παραλίμνιο, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, με ευθύνη του κ. Τσόλη.

Τέτοιου τύπου ανακοινώσεις είναι μια τακτική δημοτικών συμβούλων και του κ. Τσόλη ειδικά, την οποία, επικοινωνιακά, τη χρεώνεται ο Δήμος Ιωαννιτών. Προσωπική πολιτική και προβολή, με τρόπους οι οποίοι δεν βοηθάνε στη δημόσια, λεπτομερή ενημέρωση. Αντίθετα, αιρετοί, στελέχη σε θέσεις ευθύνης, θεωρούν ότι μέσω των προσωπικών τους λογαριασμών στο facebook και μερικών, μη δημοσιογραφικών, στην πραγματικότητα, ανακοινώσεων, καλύπτουν το χρέος της βασικής πληροφόρησης.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back