Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα «Γιάννενα τώρα» θέλουν περίοδο χάριτος

Εικόνα του άρθρου Τα «Γιάννενα τώρα» θέλουν περίοδο χάριτος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/10/2019, 22:46
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα» που συμμετέχει στη δημοτική αρχή και οι δύο δημοτικοί της σύμβουλοι, ο Άρης Μπαρτζώκας και ο Δημήτρης Πάνου πήραν αντίστοιχα τις θέσεις του προέδρου της ΔΕΥΑΙ και του προέδρου του ΟΚΠΑΠΑ, με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

«Μόλις ένα μήνα μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής, εκφράζει τη βαθιά λύπη της για την ένταση, τις μεθόδους και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης».

Θυμίζει ότι στην προηγούμενη δημοτική αρχή «δόθηκε πολύμηνη περίοδος χάριτος, όπως άλλωστε συνηθίζεται». Κάπως έτσι, η παράταξη κατατάσσει ως αποσπασματική και μονόπλευρη την ένταση που έχει σημειωθεί όλο το καλοκαίρι, αλλά και προεκλογικά, με συμμέτοχο και την παράταξη του δημάρχου.

«Καλούμε την αντιπολίτευση να αποδείξει στην πράξη το ενδιαφέρον της για την πόλη μας. Ας αφήσει τη νέα δημοτική αρχή να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αφού ο δήμαρχος εξελέγη στο δεύτερο γύρο απ’ ευθείας από το λαό» τονίζει.

Όσο για την ανάληψη καθηκόντων των μελών της, αμέσως μετά τη συμφωνία με την παράταξη του δημάρχου και την Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοπορία, αναφέρει: «Σε σχέση με κάποιες αναφορές περί συναλλαγών απαντάμε ό,τι κρίνουν ‘εξ ιδίων τα αλλότρια’».

ΣΧΟΛΙΑ
Nikos D.
Εξαργύρωσε και ο Μπαρτζώκας! Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back