Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα φώτα και οι «προεκλογικές αερολογίες»

Εικόνα του άρθρου Τα φώτα και οι «προεκλογικές αερολογίες»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 04/04/2019, 23:59
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Περιφέρεια Ηπείρου απάντησε στον υποψήφιο περιφερειάρχη Σπύρο Ριζόπουλο σχετικά με το έργο αναβάθμισης του οδοφωτισμού με ελαφρά, πλην ευθεία ειρωνεία.

Ο κ. Ριζόπουλος, σχολιάζοντας το έργο πρότεινε την… αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος, στοιχείο που έδωσε την ευκαιρία στην Περιφέρεια να σχολιάσει:

«Στην υλοποίηση του έργου συνεργάζονται  εκτός της Περιφέρειας,  η Ελληνική Κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) που επιχορήγησε δωρεάν την τεχνική υποστήριξη για την ωρίμανση του έργου, γεγονός που συμβαίνει επίσης για πρώτη φορά στα ελληνικά δημόσια πράγματα. Είναι προφανές πως όλοι όσοι εμπλέκονται σε κορυφαίο επίπεδο στην  ανωτέρω διαδικασία, δεν διαθέτουν τις γνώσεις εκείνων που διακινούν  προεκλογικές αερολογίες στην Ήπειρο».

Στην ίδια ανακοίνωση, η Περιφέρεια αναφέρει ότι «πρωτοπορεί και σε αυτό τον τομέα, χωρίς να επιβαρύνει ούτε ένα ευρώ τον προϋπολογισμό της, καθώς το κόστος  αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων κ.λπ. θα προέλθει αποκλειστικά από την ενεργειακή εξοικονόμηση».  

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back