Oikonomou pisoi
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τα «ευχαριστώ» της Αρχιτεκτονικής Σχολής

Εικόνα του άρθρου Τα «ευχαριστώ» της Αρχιτεκτονικής Σχολής
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/04/2022, 12:35
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Όλους όσους συνέβαλαν στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών (integrated master) ευχαριστεί με επιστολή του προς τον πρύτανη ο πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναπληρωτής καθηγητής Άγγελος Παπαγεωργίου.

«Η υπαγωγή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στις διατάξεις του άρθρου 46 του ν. 4485/2017, που οδηγεί στην απονομή ενιαίου και αδιάσπαστου τίτλου σπουδών (integrated master) αποτελεί ορόσημο στην πορεία του Τμήματος, το οποίο μέσα στα επτά χρόνια λειτουργίας έχει εκπληρώσει τις προσδοκίες των φοιτητών και των φοιτητριών, αλλά και τις προσδοκίες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων» αναφέρεται.

Ο κ. Παπαγεωργίου ευχαριστεί τα μέλη ΔΕΠ, τη γραμματεία του Τμήματος και τη ΜΟΔΙΠ, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνει στη συνδρομή της πρυτανείας.

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον πρύτανη, καθηγητή κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, του οποίου η ουσιαστική συμβολή και στήριξη προς το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών κατά τη διάρκεια της συνεργασίας με το υπουργείο Παιδείας και την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης υπήρξε καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα» καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back