Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Syrrako Trail Run: Ραντεβού την επόμενη χρονιά

Εικόνα του άρθρου Syrrako Trail Run: Ραντεβού την επόμενη χρονιά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/07/2017, 23:23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το Syrrako Trail Run έρχεται να προστεθεί στους αγώνες  ορεινού τρεξίματος που γίνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στον χάρτη των ορεινών αγώνων. Το 1ο Syrrako Trail Run πραγματοποιήθηκε λοιπόν την Κυριακή, με 187 δρομείς να συμμετέχουν και με δεκάδες εθελοντές να δίνουν το παρών για τη διοργάνωση του αγώνα. Την παρουσίαση του αγώνα ανέλαβαν η ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα και η δημοσιογράφος Αρετή Στασινού.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο πολυνίκης δρομέας Αθανάσιος Κουρής της Fifth Element με χρόνο 1:04:06. Πρώτη γυναίκα δρομέας αναδείχθηκε η Δήμητρα Τζαλακώστα του Συλλόγου Δρομέων Άρτας με χρόνο 1:17:47. Τα αρχικά αποτελέσματα των αγώνων έχουν ήδη ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα αναλυτικά ανά κατηγορία αποτελέσματα στο  https://results.chronolog.gr.

Η οργανωτική επιτροπή του Syrrako Trail Run εκφράζει με ανακοίνωσή της τις ευχαριστίες σε φορείς και χορηγούς αλλά και στους αθλητές, και ειδικά όσους ταξίδεψαν από μακρινές περιοχές της Ελλάδας για να τρέξουν τη διαδρομή «Race to Freedom» μεταξύ των δύο από πιο όμορφους οικισμούς της χώρας, του Συρράκου και των Καλαρρυτών. Τέλος ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη χρονιά «με την προσδοκία να γίνει το Συρράκο αγαπημένος αθλητικός και δρομικός προορισμός». 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back